Teamleader – CRM voor de bouw

Meer tijd op de bouwplaats en bij de klant, minder op kantoor.

Vermijd dubbele boekingen

Eenvoudige beheer van offertes en facturen

Compatibel met smartphone & tablet

Teamleader maakt uw werk makkelijker:

1. Je kan afspraken plannen in je agenda, gaan opmeten bij een potentiële klant, en die info snel omzetten in een overtuigende offerte.

2. Gebruik je graag werkbonnen om de opdracht uit te voeren? Dat kan, zelfs op smartphone en tablet. Ook meerwerk is geen probleem.

3. De factuur kost geen moeite: die maak je in enkele klikken op basis van je offerte of werkbon. De klant betaalt meteen online.

Voor wie is Teamleader geschikt?

Elk bouw- of installatiebedrijf op zoek naar meer tijd en structuur, waaronder:

Bouw en renovatie, Gyproc-specialisten, stukadoor, meubelmakers, timmermannen, vloerspecialisten, schilders, keukeninstallateurs, tuinaannemers, dakwerkers, HVAC-installateurs, elektriciens, loodgieters zwembadbouwers, slotenmakers, alarminstallateurs, vochtbestrijders, grondwerkers, interieurarchitecten, …

zakelijk internet van WimNet

Waarom kiezen voor Teamleader van WimNet?

Profiteer van de ervaringen van bedrijven als dat van jou. De zaken waarvan zij profiteren, kunnen ook voor jou werken. Ook jij kunt Teamleader gebruiken om minder tijd te besteden aan beheertaken, zodat je meer ruimte overhoudt voor de groei van je bedrijf. Daarnaast helpt WimNet met het volgende:

24/7 Support

Start met slechts 1 gebruiker

Gratis 14 dagen proefperiode

Zit je met vragen? Wij hebben antwoorden.
Niet iedereen werkt op dezelfde manier. Daarom bieden we heel wat hulpmiddelen aan om vlot met onze diensten te starten. Zo ook met Teamleader. Vind je graag je eigen weg, of laat je je liever assisteren? Aan jou de keuze.

Wim Vandijck

Bestuurder

We zijn er om je te helpen!

Kantoor

Lindestraat 93
3545 Halen, België

Operationele Uren

Ma-Vr: 8u - 20u
Zat: 10u - 16u
Zon: Gesloten

Kantooruren

Ma-Vr: 9u - 17u
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bel ons