WimNet - Onbeperkt Zakelijk Internet Zonder Installatiekosten

Teamleader: CRM, project management en facturatie in één eenvoudige tool

Beheer jouw bedrijfsactiviteiten van begin tot eind

Teamleader maakt jouw werk gemakkelijker. Uw volledige klanten- en projectmanagement wordt door Teamleader centraal beschikbaar gemaakt en aan elkaar gekoppeld. Krijg meer gedaan met minder gedoe!

CRM (Client Relationship Management) Tool
Project Management Tool
Facturatie Tool
Probeer 14 dagen gratis!

Waarom kiezen voor Teamleader van WimNet?

Profiteer van de ervaringen van bedrijven als dat van jou. De zaken waarvan zij profiteren, kunnen ook voor jou werken. Ook jij kunt Teamleader gebruiken om minder tijd te besteden aan beheertaken, zodat je meer ruimte overhoudt voor de groei van je bedrijf. Daarnaast helpt WimNet met het volgende:

24/7 Support

Start met slechts 1 gebruiker

Gratis 14 dagen proefperiode

Zit je met vragen? Wij hebben antwoorden.
Niet iedereen werkt op dezelfde manier. Daarom bieden we heel wat hulpmiddelen aan om vlot met onze diensten te starten. Zo ook met Teamleader. Vind je graag je eigen weg, of laat je je liever assisteren? Aan jou de keuze.
Wim Vandijck

Bestuurder

Wat zijn de functionaliteiten van Teamleader?

Teamleader combineert taken waarvoor u normal gezien drie aparte tools nodig heeft, in 1 handig platform. Het gaat hier om een CRM-systeem (Client Relationship Management), een Facturatie system en een Project Management Tool.

Facturatiesysteem

Minimaliseer de tijd die je spendeert aan het opstellen en verzenden van facturen. Teamleader automatiseert je facturatie van begin tot eind. Factureer in verschillende munteenheden, op basis van een offerte, project of tijdsregistratie. Hanteer standaard of gepersonaliseerde BTW-tarieven. Bekijk de status van elke factuur met één muisklik, inclusief de facturen die nog moeten verzonden worden. En als het echt overweldigend wordt, dan verwerk je meerdere facturen in 1 keer met bulkacties!

CRM-systeem (Client Relationship Management)

Vaarwel Excel, maak plaats voor online CRM! Centraliseer en beheer snel en eenvoudig al je contacten. Jij en je collega’s hebben gemakkelijk toegang tot dezelfde informatie. Denk aan adressen, een met de klant gedeelde agenda, communicatiegeschiedenis (Koppel je bestaande Gmail of Outlook), een centrale inbox waar berichten van verschillende platformen samenkomen en nog veel meer.

Project Management Tool

Ga van een goed idee naar een perfect afgeleverd project zonder haperen. Een offerte gebruiken als startpunt voor je project is geen probleem. Volg daarna de status van elk project nauwgezet op, registreer je gewerkte uren, respecteer deadlines en budgetten en verhoog je omzet. En als dat nog niet genoeg is, dan laat Teamleader je toe om zowel intern als extern te rapporteren met heldere projectrapporten.

Voor wie is Teamleader geschikt?

Teamleader is een perfecte tool voor zowel kleine zelfstandigen als middelgrote ondernemingen. Succesverhalen zijn al gekend van bedrijven in deze sectoren:

Digital bureaus en IT-bedrijven

Bouw, installatie & onderhoud

Creative en marketingbureaus

Architecten en Studiebureaus

Consultancy & Advies

KMO’s

zakelijk internet van WimNet

Teamleader via WimNet: vanaf €45 per maand

Ontvang 15% korting bij het afsluiten van een jaarcontract

Teamleader gaat goed samen met deze andere diensten:

We zijn er om je te helpen!

Kantoor

Lindestraat 93
3545 Halen, België

Operationele Uren

Ma-Vr: 8u - 20u
Zat: 10u - 16u
Zon: Gesloten

Kantooruren

Ma-Vr: 9u - 17u
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bel ons