Microsoft 365 voor ondernemers

We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk. Ook uw onderneming ontkomt er niet meer aan. De kans is echter groot dat het beheren van IT niet uw favoriete bezigheid is.
Met de juiste tools van Microsoft 365 wordt dit beheer vereenvoudigd. Word ultraproductief dankzij deze gebruiksvriendelijke online oplossingen en krijg de kans uw onderneming verder op te bouwen.

Besteed met Microsoft 365 minder tijd aan taken die geautomatiseerd kunnen worden. Contacteer ons vandaag nog! Wij helpen u terug te focussen op uw kerntaak. 

Waarom kiezen voor Microsoft 365 Business van WimNet?

Profiteer van de ervaringen van bedrijven als dat van jou. De zaken waarvan zij profiteren, kunnen ook voor jou werken. Ook jij kunt Microsoft 365 gebruiken om minder tijd te besteden aan beheertaken, zodat je meer ruimte overhoudt voor de groei van je bedrijf. Daarnaast helpt WimNet met het volgende:

Office 365 Support

Maak je beste werk met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Microsoft Teams implementatie

Chat, vergader en werk samen met Microsoft Teams. WimNet biedt de optie om Microsoft Teams te integreren met uw WimNet Cloud Centrale

Altijd toegang tot uw documenten

Bewaar, open en deel je bestanden met 1 TB opslag in OneDrive. Hierdoor heeft u geen dropbox abonnement meer nodig.

IT beveiliging staat voorop

Bescherm je bedrijf met professionele beveiliging en 24/7 ondersteuning.

Ben je benieuwd welke andere features Microsoft 365 te bieden heeft? Neem contact met ons op! Wij contacteren u binnen 24 uur.

Slimme en eenvoudige IT oplossingen voor uw KMO

Werk Efficiënt

Je Technologie altijd bij de hand

Werk beter samen

Krijg meer waar voor je geld

Microsoft 365 biedt alle Office-aps aan, online vergaderingen, chatten, online bestandsopslag en zakelijke e-mail. Nieuwe functies en applicaties worden zonder extra kosten aan uw Microsoft 365 pakket toegevoegd.

1. Werk efficient

De juiste productiviteitsoplossing kan enorme hoeveelheden tijd en geld besparen. Microsoft 365 helpt je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en routinetaken te automatiseren. Het resultaat is dat je efficiënter kan werken binnen jouw onderneming.

63%
Van de ondernemers in het mkb werkt meer dan 50 uur per week.
41%
van alle ondernemers zegt niet de juiste technologie te hebben om medewerkers ook onderweg productief te laten zijn.

2. Neem je IT technologie met je mee

Je hebt tools nodig die je overal volgen waar je kansen tegenkomt. Met Microsoft 365 verandert de hele wereld in je kantoor! Al je bestanden bevinden zich binnen handbereik. Daarbovenop werken alle applicaties zoals verwacht op dektops, laptops, tablets en smartphones.

Met een standaard Microsoft 365 licentie installeert u Office op maximaal vijf PC’s of Macs, maximaal vijf mobiele apparaten en maximaal vijf tablets. Het resultaat? Uw medewerkers kunnen altijd en overal aan de slag met hun favoriete Microsoft applicaties.

Ook thuiswerken wordt vereenvoudigd aangezien alle applicaties en documenten via een internetverbinding van eender waar te bereiken zijn.

3. Werk beter samen

Voor ondernemers die op het werk veel ballen tegelijk in de lucht houden, is samenwerking essentieel. Of je nu een bedrijf met twee of 200 werknemers bent, succes is afhankelijk van teamwerk.

Microsoft 365 biedt allerhande tools aan die automatisch aansluiten bij de persoonlijkheden en vaardigheden die jouw bedrijf uniek maken.

62%
van de bedrijven in het mkb ziet een hogere productiviteit als belangrijkste voordeel van mobiliteit.³

"Met Microsoft 365 hebben we de manier waarop we zakendoen getransformeerd. We kunnen onze klanten nu een naadloze ervaring bieden."

Transblue General Contractors

"Vergeleken met hoe we vroeger vergaderden, face to face of via conferentiegesprekken per telefoon, hebben vergaderingen via Teams ons echt geholpen om verbinding te maken, vooral met onze mensen in Europa en de Verenigde Staten."

Pur.

"Ons bedrijf kan niet functioneren als mensen onderweg niet kunnen communiceren. Dankzij Microsoft Office kunnen we met mensen in verschillende regios en met verschillende talen laten samenwerken"

Acies

Ben jij klaar om je onderneming te laten groeien?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het verbeteren van uw interne IT processen!

Vul het contactformulier in en wij contacteren je binnen 24 uur.

We zijn er om je te helpen!

Kantoor

Lindestraat 93
3545 Halen, België

Operationele Uren

Ma-Vr: 8u - 20u
Zat: 10u - 16u
Zon: Gesloten

Kantooruren

Ma-Vr: 9u - 17u
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bel ons