Over WimNet

Wie zijn we?

WimNet biedt IT diensten aan op maat van de behoeften van de klant. Dit varieert van het aanbieden van tools voor uw IT team, specifieke services, tot het volledig monitoren en beheren van uw IT infrastructuur. Hierbij komt klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. 

Onze focus op klanttevredenheid onderscheidt ons van de concurrentie

 

Onze Missie

WimNet is opgericht met 1 simpel doel voor ogen: ondernemers voorzien van zorgeloze IT-services aan een eerlijke prijs. Deze eerlijke prijs garanderen wij doordat u enkel betaalt voor de services die u nodig heeft: In tegenstelling tot de concurrentie, bieden wij de mogelijkheid om een contract per service af te sluiten, in plaats van het verplicht aankopen van meerdere services in een pakket. Daarnaast biedt WimNet 1 vaste contactpersoon bij wie altijd terecht kunt voor eender welke vraag over uw bestaande of toekomstige IT-services. Volledige ontzorging wordt daardoor gegarandeert.

 

Onze Visie

Te vaak wordt IT gezien als een zeer technisch en onbekend terein. WimNet streeft ernaar om ondernemingen comfortable te doen voelen over hun IT-seervices. Met onze klantenfocus en op maakt aangeboden services willen wij als het ware een partnership aangaan met elke klant. Deze relatie steunt op transparante communicatie en wederzijds vertrouwen. IT verandert uiteindelijk van een kopzorg naar een belangrijke schakel die uw onderneming mee helpt te groeien.

Hier Zijn Wij Goed In

Productiviteitsoplossingen

Cloud Telefonie

Managed IT services

Zakelijk Internet

Email

Over WimNet - IT services Belgie

We zijn er om je te helpen!

Kantoor

Lindestraat 93
3545 Halen, België

Operationele Uren

Ma-Vr: 8u - 20u
Zat: 10u - 16u
Zon: Gesloten

Kantooruren

Ma-Vr: 9u - 17u
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bel ons