Office 365 voor ondernemers

Je bent bekend met de kracht en productiviteit van Office-applicaties zoals Word, PowerPoint en Excel. Wist je dat je door over te stappen op Office 365 in de cloud de beschikking krijgt over steeds betere versies van deze apps, waaraan ook nog eens elke maand nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd?

Met Office 365 krijg je vanaf elk apparaat toegang tot je content, werk je in realtime samen met anderen aan documenten (ook als ze geen exemplaar van Office hebben) en zet je de de kracht van kunstmatige intelligentie in om sneller en eenvoudiger aantrekkelijkere content te creëren.

Wat is inbegrepen in het Office 365 Zakelijk pakket?

Met Office 365 krijg je de vertrouwde Office-apps plus krachtige, eenvoudige nieuwe manieren om beter samen te werken. Je krijgt services zoals:

E-mail van ondernemingsklasse

Online Opslag

Oplossingen voor teamwerk

Al deze services zijn ontworpen voor bedrijven zoals dat van jou. Met het meegeleverde Microsoft Teams kun je productieve online vergaderingen organiseren met collega’s, klanten en leveranciers, waar ze zich ook bevinden.
Ben je benieuwd welke andere applicaties Office 365 te bieden heeft? Neem contact met ons op! Wij contacteren u binnen 24 uur.

Wat is het verschil tussen Office 365 Business en Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 en Office 365 zijn twee termen die regelmatig door elkaar worden gebruikt. Echter gaat het hier niet om dezelfde producten. Microsoft 365 vs Office 365, waarin verschillen deze software pakketten?

Office 365 Business

Een bundel productiviteitsapplicaties, gehost in de cloud. De meest populaire programma’s zijn Word, PowerPoint, Excel. Afhankelijk van uw bundel zijn er nog vele andere applicaties inbegrepen 

VERSUS

Microsoft 365 Business

Een software bundel voor ondernemers die onder andere Office 365 Business bevat en nog velee andere services, waaronder Windows 10 enterprise.

Office 365 is hierdoor een perfect oplossing voor uw onderneming indien u niet op zoek bent naar de device management features van het Microsoft 365 pakket, waaronder:

– Windows 10 Enterprise
– Het uitrollen van beleidspolicies

Hoe helpt Office 365 mijn onderneming?

Doordat je meer mogelijkheden krijgt in één oplossing, ben je minder tijd kwijt aan beheer van de technologie en krijg je het meeste waarde voor je investering.

Office 365 geeft je ook de gemoedsrust dat Microsoft 24/7 in touw is om je te helpen met de bescherming tegen beveiligingsrisico’s, inclusief automatische updates die ervoor zorgen dat je altijd werkt met de nieuwste functies.

Wat je ook kiest, je krijgt de juiste oplossingen voor vandaag,
met ruimte om morgen te groeien.
Klaar om te beginnen?

1. Krijg meer werk gedaan

Office 365 helpt je team optimaal te presteren, of ze nu op kantoor werken, thuis, bij een klant op locatie of onderweg. Je krijgt Word, Excel en PowerPoint voor iOS en Android naast de pc-versies die je op maximaal vijf apparaten kunt installeren.

Maar je krijgt nog veel meer. Met OneDrive for Business kunnen teamleden bestanden veilig openen, opslaan en delen in de cloud vanaf hun favoriete apparaat, zoals Word, Mac, iOS en Android. Bovendien werken alle services van Office 365 samen, zodat je je kunt concentreren op je werk in plaats van het beheer van apps en wachtwoorden.

2. Werk beter samen

Steeds meer werknemers werken thuis, onderweg of vanuit een andere locatie en dat maakt samenwerken niet altijd gemakkelijk. Met Microsoft Teams in Office 365 kun je eenvoudig online vergaderingen hosten en werknemers, klanten en leveranciers samenbrengen in een werkruimte om zaken snel gedaan te krijgen.

Met Office 365 kun je eenvoudig online vergaderingen organiseren met alleen spraak of met beeld en geluid. Mensen kunnen ook in realtime samenwerken aan documenten en direct zien wat de ander doet, ook vanuit verschillende locaties.

Ook thuiswerken wordt vereenvoudigd aangezien alle applicaties en documenten via een internetverbinding van eender waar te bereiken zijn.

3. Bouw je bedrijf uit

Office 365 biedt nieuwe manieren om potentiële klanten te volgen en te beheren, nauwere relaties op te bouwen en een professionele, verzorgde indruk te maken zodat je concurrerend blijft als de verwachtingen van de klant groeien. Je kunt processen eenvoudig stroomlijnen zodat je werknemers meer tijd overhouden voor het creëren van meerwaarde en het leveren van uitstekende service.

Je Office 365-apps leren van je persoonlijke stijl en laten je productiever werken met ingebouwde intelligentie die is ontworpen om je in minder tijd de gewenste resultaten te leveren.

4. Vereenvoudig voor succes

Office 365 brengt het ruimste aanbod oplossingen voor de werkomgeving samen op een plaats. Hierdoor zijn ze zeer eenvoudig te gebruiken en te beheren en ongelooflijk productief. Met een online dashboard heb je een centrale plek voor het beheer van gebruikers, apparaten en services. Een ander voordeel van Office 365 in de cloud is dat Microsoft zorgt voor de infrastructuur zodat jij je kunt concentreren op groei. Je krijgt een complete bedrijfsoplossing zonder dat je on-premises servers hoeft aan te schaffen of te onderhouden.

5. Bescherm je bedrijf

Met Office 365 is beveiliging ingebouwd in elke laag om je data te beschermen tegen aanvallers en datalekken. Je bepaalt zelf wie toegang krijgt tot informatie en je hebt de gemoedsrust dat je voldoet aan regelgeving.

Geavanceerde bedreigingen kunnen zelfs de waakzaamste werknemers te slim af zijn. Office 365 Advanced Threat Protection biedt bescherming tegen verborgen malware in links en e-mailbijlagen, en zorgt ervoor dat je virussen, ransomware en steeds nieuwe aanvallen een stap voorblijft.

"Het grootste voordeel van Microsoft 365 voor ons is de verbeterde toegankelijkheid. Als we online zijn, hebben we toegang tot alle informatie, waar we ook zijn."

Allpro Construction

"Je kunt je mensen overal laten werken. Met Office 365 heb je een digitale omgeving waarmee je kunt volgen waaraan je mensen werken. Overstappen op een digitaal kantoor kan enorme besparingen opleveren."

Carpool Agency

"We gebruiken Microsoft 365 Business om de productie soepel te laten lopen en om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste informatie krijgen."

Garner Foods

Office 365 gaat goed samen met deze andere dienst:

Ben jij klaaar om je onderneming soepeler te laten lopen?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het verbeteren van uw interne IT processen!

Vul het contactformulier in en wij contacteren je binnen 24 uur.

We zijn er om je te helpen!

Kantoor

Lindestraat 93
3545 Halen, België

Operationele Uren

Ma-Vr: 8u - 20u
Zat: 10u - 16u
Zon: Gesloten

Kantooruren

Ma-Vr: 9u - 17u
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bel ons