Managed IT Services You Can Trust

Transparante, snelle & betrouwbare IT services voor u en uw IT team

Populaire Service

Cloud Telefonie 

Steeds meer bedrijven stappen over van traditionele telefonie naar VoIP systemen (al dan niet in de cloud). Dit gebeurt mede dankzij de bandwith efficiëntie en de lage kosten van VoIP technologie. Wij helpen u met deze transitie.

Cloud Telefonie Platform voor KMO's

WimNet bied IT diensten voor elke uitdaging die u of uw IT team aan gaat, beheerd voor of door u.

Bij WimNet bieden we IT diensten aan op maat van de behoeften van de klant. Dit varieert van het aanbieden van tools voor uw IT team, tot het volledig monitoren en beheren van uw IT infrastructuur. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over onze IT diensten.

ONTDEK ONZE IT DIENSTEN
WimNet Diensten - Cloud Telefonie Aanbieders

Why US?

Wij bieden volledige geruststelling

Transparant Klanten Portaal

Een IT firma onder de arm nemen zonder precies te weten waar u uw geld aan besteedt, behoort tot de verleden tijd. Wij bieden een klanten portaal aan waar u eenvoudig project vooruitgang en uw budgetten kunt opvolgen.

Snelle & Betrouwbare Services

Afhankelijk van de urgentie van uw noodgeval kunnen wij binnen een halfuur na uw oproep aan een oplossing beginnen werken. Ons team is up to date op het gebied van de laatste IT standaarden, hetgeen resulteert in betrouwbare en langdurige oplossingen.

Eerlijke Prijzen

In tegenstelling tot andere IT service providers werken wij niet met complexe ‘one size fits all’ overeenkomst. In tegendeel, wij gebruiken service agreements, samengesteld op basis van uw specifieke noden. Op deze manier betaalt u nooit voor een dienst die u eigenlijk niet nodig heeft.

We zijn er om je te helpen!

Kantoor

Lindestraat 93
3545 Halen, België

Operationele Uren

Ma-Vr: 8u - 20u
Zat: 10u - 16u
Zon: Gesloten

Kantooruren

Ma-Vr: 9u - 17u
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bel ons